Andreea Berecleanu scrie un nou început la PrimaTV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

Andreea Berecleanu scrie un nou început la PrimaTV

Published

on

Credit foto: Tudor Cucu

             Îndrăgita prezentatoare de știri Andreea Berecleanu revine în televiziune la pupitrul știrilor Focus, de la Prima TV. Cunoscuta jurnalistă se alătură echipei de știri și va prezenta principalul jurnal al zilei, Focus 18, aducând o contribuție valoroasă brandului Prima TV. 

 

Cu o experiență de peste 27 de ani în presă și în televiziune, Andreea Berecleanu este pregătită să înceapă o nouă poveste la Prima TV„După 8 luni de când sunt jurnalist pe toate planurile comunicării, dar mai puțin pe micul ecran, am fost încântată de proiectele realiste și profesioniste ale celor care conduc acum PrimaTV și care și-au dorit ca eu să fiu vârful de lance pentru noua schimbare a stației. E adevărat, nu am rămas indiferentă nici la dorința publicului de a mă revedea la TV, exprimată fără încetare în tot acest răstimp, pe rețelele mele de social media. Aștept cu mare drag să ne revedem”, a declarat Andreea Berecleanu.

 

Focus este brandul locomotivă care legitimează zilnic misiunea și valorile Prima TV: descoperirea extraordinarului din oamenii obișnuiți, în povești autentice de viață, precum și descifrarea lumii într-o cheie onestă, directă și obiectivă. Andreea Berecleanu va prezenta Focus 18 dintr-un studio nou, cu o grafică adaptată ultimelor tendințe în televiziune.

 

După preluarea de către Clever Business Transilvania, Prima TV aduce deja două nume de marcă din peisajul mediatic românesc: Andreea Berecleanu și Constantin Cotimanis. Și acesta este doar începutul! Viziunea Clever înseamnă investiții în imagine și conținut nou de calitate pentru ca telespectatorii să se poată bucura de un spectacol total de televiziune.

Advertisement

 

În septembrie, Clever Business Transilvania a adăugat portofoliului său o televiziune generalistă: Prima TV.  Grupul media, dezvoltat de Adrian Tomșa, mai conține canalele de televiziune Look Plus, Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziunile tematice Agro TV, Profit.ro, dar și site-urile looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro și profit.ro.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending