Connect with us

A-Z NEWS

Andreea Berecleanu va prezenta incepand de maine Observator 19

Published

on

Reclame

Luni este prima zi in care Observator 19 o va avea in prim plan pe  Andreea Berecleanu. Aceasta le va oferi romanilor cele mai importante stiri ale zilei.

„Incepand cu 23 august va astept cu nerabdare de luni pana vineri la principalul observator al zilei, acolo unde nimic din ce va doriti nu imi este strain„,  a declarat Andreea Berecleanu.

Cu o cariera de 17 ani in domeniul stirilor, Andreea, unul dintre cei mai importanti   jurnalisti ai tarii,  va aduce in casele romanilor cele mai relevante stiri ale zilei. “Dupa o perioada in care am demonstrat, alaturi de Andrei,  ca viata profesionala se potriveste perfect cu cea de familie, urmeaza o alta etapa in viata noastra in care vom evolua separat, pe jurnale diferite. Sa fii flexibil este deviza oricarui profesionist in televiziune, oriunde in lumea larga. Pasiunea pentru televiziune, pentru stiri, este importanta indiferent de ora la care prezinti. Prezentarea principalului Observator o dubleaza ”, a declarat Andreea Berecleanu.

Observator 19 a dezvoltat, in cei aproape 20 de ani de emisie, o puternica legatura cu publicul, aducindu-i informatii relevante, de care are permanent nevoie.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending