Andreea Doinea de la Divertis va fi mămică - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Andreea Doinea de la Divertis va fi mămică

Published

on

Pe lângă îndatoririle de agent special de la ”Divertis – Serviciul Român de Comedie”, Andreea Doinea a primit de curând o nouă … sarcină: va deveni mămică. Actriţa din show-ul de umor de la Pro Tv este însărcinată în patru luni şi aşteaptă cu nerăbdare clipa în care îşi va ţine în braţe copilaşul.

Deşi nu ştie încă dacă bebeluşul va fi fetiţă sau băiat, Andreea este extrem de bucuroasă de tot ceea ce i se întâmplă: ”Copilaşul se ascunde la toate ecografiile, aşa că nu ştim încă ce va fi. Îmi doresc însă să fie sănătos, frumos, deştept, bun, norocos, talentat, carismatic, înţelept, să ajungă preşedintele Băncii Naţionale. Lăsând gluma la o parte, pot sa zic că am şi două nume pregătite: Luca Andrei dacă e băiat şi dacă e fată Sara Alesia”, a mai spus actriţa.

Andreea Doinea povesteşte că bucuria a fost dublă pentru că a aflat de sarcină chiar a doua zi după ce a fost cerută în căsătorie: ”Sincer, nu mă aşteptam la asta, dar un copil este o minune în viaţa oricărui cuplu. Am aflat că sunt însărcinată a doua zi după ce am fost cerută în căsătorie. Pe 16 ianuarie am avut cununia civilă, iar nunta religioasă urmează să o facem la anul”, a mai spus aceasta.

Acum, Andreea se bucură de fiecare clipă de răsfăţ din partea celor dragi. ”În fiecare zi am parte de lucruri noi, care pentru mine sunt de-a dreptul miraculoase. Am pofte tot timpul şi dintre cele mai ciudate şi variate: de la struguri, la fructe de mare. Casa părinţilor mei s-a transformat într-o adevărată fabrică de socată, iar soacra mea, unguroaică, ne trimite tot felul de bunătăţi de care nici nu ştiam că există. Toată lumea mă răsfaţă!” Şi pentru ca perioada sarcinii să îi fie cât mai uşoară, şi colegii Andreei de la ”Divertis – Serviciul Român de Comedie” au devenit foarte grijulii cu viitoarea mămică: ”Am noroc ca sarcina să nu fie atât de avansată, iar burtica să nu fie aşa mare.

Toni este extrem de înţelegător, ca de altfel toată echipa. Iar rolurile create pentru mine se pliază pe situaţia dată. Aniela Petreanu îmi este şi ea de mare ajutor, am învăţat de la ea o grămadă de lucruri despre bebe. Sper şi eu să am un copil la fel de simpatic şi haios cum e al ei. Sunt foarte fericită că am parte de oameni cu suflet în jurul meu”, a încheiat bucuroasă Andreea.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending