Andreea Esca is back in the business! ”Știrea României” pornește din nou la drum cu volumul ”Ce-am făcut când am tăcut”

0
622

Andreea Esca pornește din nou pe meleagurile mioritice, iar de această dată se va opri la Târgu Mureș, acolo unde se va întâlni cu admiratorii săi.

”Pentru că a reînceput școala ne punem din nou cu burta pe carte! Ne vedem sâmbătă, la ora 11, la Bookfest Târgu Mureș.”, a scris știrista pe contul său de facebook.

Vedeta Pro TV va fi prezentă sâmbătă, începând cu ora 11 la Bookfest Târgu Mureș. Cei care sunt curioși să o descopere pe Andreea în postura de scriitoare sunt invitați să participe la acest eveniment și să pătrundă pentru câteva clipe în universul celei supranumite ”Oprah de România” de către Dan C. Mihăilescu.

Esca si Mihailescu

”Cred că mesajul cărții, dacă ar fi să fie un mesaj, este acela că trebuie să ne trăim viața foarte simplu, pentru că lucrurile cele mai simple îți aduc cea mai mare satisfacție, și eu cred că oamenii care se bucură cel mai mult de viața lor sunt cei care trăiesc așa cum sunt și care nu încearcă să-și construiască o imagine, pe care să fie apoi foarte greu s-o întreții, încercând să fii cine nu ești.”, a declarat Andreea Esca într-un interviu acordat în exclusivitate pentru RADAR DE MEDIA.

Comentarii