Cu o energie debordantă, Andreea Esca ”predă” o lecție de tonus și revigorare, duminică, la Ce se întâmplă, doctore? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Cu o energie debordantă, Andreea Esca ”predă” o lecție de tonus și revigorare, duminică, la Ce se întâmplă, doctore?

Published

on

În ediția Ce se întâmplă, doctore? de săptămâna aceasta, călătorim înapoi în timp, în anii copilăriei, cu gândul la mâncărurile de la mama, gătite în casă. Ne e dor de gustul roșiilor adevărate, spre exemplu. Unde a dispărut el și ce s-a întâmplat și cu fructele zemoase de altădată? Vom afla totul duminică, de la ora 10:00!

 

Educația emoțională obligatorie a fiecăruia dintre noi ar trebui să includă exerciții pentru mușchii feței. Cel puțin așa ne sfătuiesc experții, care vor analiza săptămâna aceasta la Ce se întâmplă, doctore? și nervii cranieni.

 

După un adevărat periplu prin nevoile și stările corpului uman, vom afla detalii despre viața Andreei Esca. Prezentatoarea Știrilor Pro TV va fi invitata Oanei Cuzino și ne spune câteva trucuri prin care se păstrează mereu energică și cu un tonus ridicat, toate în ciuda programului încărcat pe care îl are zilnic.

 

Duminică, de la ora 10:00, vom afla mai multe detalii despre toate aceste subiecte, dar și multe alte informații despre alimentație și sănătate, numai la Ce se întâmplă, doctore?.

 

Advertisement

Foto Credit: PRO TV

Producţiile proprii PRO TV: Las Fierbinţi, Ai noştri şi Jocuri de Celebritate, locul 1 pe publicul comercial

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending