sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniAndreea Esca este invitata Oanei Cuzino, sâmbătă, la „Ce se întâmplă, doctore?”

  Andreea Esca este invitata Oanei Cuzino, sâmbătă, la „Ce se întâmplă, doctore?”

  Sâmbătă, de la ora 10:30, Oana Cuzino deschide la PRO TV o nouă ediție a emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?”, unde o va avea ca invitat pe Andreea Esca.

  Oana Cuzino va veni și de această dată cu subiecte utile precum regulile alimentare impuse de Mama Natură şi nutriţia copiilor.

  Andreea Esca va discuta despre psihologia pe care o aplică în creşterea copiilor săi, Alexia şi Aris. Andreea lasă deoparte pupitrul Știrilor PRO TV și o vom vedea în postura de mamă ce se asigură că oferă cea mai bună educaţie fiicei şi fiului ei.

  Oana Cuzino va dezbate, apoi, un nou set de reguli alimentare stabilite de natură, pe care oamenii le ignoră cu desăvȃrşire. Cina este un subiect controversat, intens dezbătut chiar şi de către specialişti. O masă corectă este foarte greu de alcătuit. Ne putem păcăli uşor consumând fructe, ca a doua zi să ne trezim cu un kilogram în plus la cântar.

  „Ce se întâmplă, doctore?” analizează o situaţie mai puţin plăcută pentru părinţi. Greutatea celor mici scapă de sub control, iar mamele şi taţii îi trec în mod eronat la dietă. Aceasta este o problemă reală pentru că, în copilărie şi mai ales în primii ani de viaţă, organismul nu poate fi privat de o serie de substanţe nutritive. Mai multe detalii despre măsurile corecte ce trebuie aplicate pot fi aflate sȃmbătă, de la 10:30, la PRO TV.

  „Ce se întâmplă, doctore?” este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

  Oana Cuzino - Ce sa intampla doctore

  „Ce se întâmplă, doctore?” în fiecare sâmbătă, de la ora 10:30, la PRO TV.

  Cristina Minac

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Cristina Minac
  Cristina Minachttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente