Connect with us

Life Style

Andreea Esca, impresionată de mesajul unui admirator. Vezi ce i-a scris acesta vedetei Pro TV!

Avatar

Published

on

Andreea Esca ține în permanență legătura cu fanii săi pe rețeaua de socializare Facebook, dar și pe contul său de Instagram, acolo unde vedeta Pro TV împărtășește mici frânturi din viața sa. Postările știristei sunt așteptate cu sufletul la gură de cei care o apreciază. 

Din multitudinea de mesaje primite, ”Știrea României” a ales să împărtășeașcă cu admiratorii săi de pe Facebook un mesaj care a impresionat-o.
Redăm în rândurile de mai jos mesajul primit de emblema Pro TV:

~Dimineață am primit acest e-mail … Sunt fericită! Îți mulțumesc! Vă mulțumesc!~

“Servus Andreea,

Îmi permit să te tutuiesc, căci eu deja am o legătură cu tine… iar salutul este unul ardelenesc, pentru că te salut cu mare drag de la Cluj.

Nu doream să îți scriu e-mail, am încercat să îți scriu pe facebook (pe pagina ta oficială ce o “savurez” zilnic și îmi transmiți o bună dispoziție de nedescris), dar nu ai opțiunea de “mesaj”, așa că am ales calea aceasta (după un mic “google-it” bineînțeles)

De ce îți scriu? Pentru a-ți mulțumi că ai împărtășit cu noi viața ta frumoasă, prin cuvinte simple, dar semnificații puternice. Am primit în dar “Ce-am făcut când am tăcut” de la un om foarte drag mie cu dedicația “Căci zâmbești ca ea, ai căldura ei”. Este cel mai bun remediu pentru seara de duminică, pot să îți zic că adorm cu tine, iar săptămâna este altfel….

Cred că ai primit foarte multe laude, poate ale mele intră în inbox-ul tău alături de sute/ miii, dar e bine câteodată să știi că ai făcut ceva …. ca să ieși din zona ta de comfort și poate ai pus un zâmbet larg pe buze unui om ce nici măcar nu te cunoaște, nu știe cum arăți, dar ….îți mulțumește!

Cuvintele de cele mai multe ori sunt de prisos, așa că….. închei aici.

O zi faină!”

Vedeta Pro TV a declarat într-un interviu acordat în exclusivitate RADAR DE MEDIA, că și-a făcut cont pe facebook destul de târziu, deoarece este un om perfecționist, căruia nu îi place să dea rateuri, și de aceea, a pornit pagina sa pe rețeaua de socializare atunci când a simțit că poate face lucruri frumoase prin intermediul acesteia.

Andreea Esca facebook

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending