Andreea Esca inaugurează, duminică, noul studio al ŞTIRILOR PRO TV. Cum va arăta acesta?

0
2501

Andreea Esca va prezenta Știrile PRO TV dintr-un nou studio, duminica aceasta, de la ora 19:00! Telespectatorii sunt invitați să urmărească spectacolul știrilor într-un decor nou, care are în spate tehnologie de ultimă generație, menită să ofere o experiență vizuală inedită și interactivă.

Noul studio al Știrilor PRO TV, unic în România, va revoluționa prin modul de prezentare a  subiectelor.

O nouă interfață, video wall-uri care permit afișarea fotografiilor, textelor și a transmisiunilor live, ecrane interactive, o grafică nouă, minimalistă și modernă sunt câteva dintre elementele care vor transpune telespectatorii direct în mijlocul acțiunii.

“Sunt mândră să fac parte din cea mai bună echipă de știri din România, care a reușit să realizeze campanii care au salvat viețile oamenilor, au împărtășit cu telespectatorii povești reale de viață, au aratăt exemple de oameni demne de urmat și au inspirat. Acum, o dată cu lansarea noului studio de știri, alte povești minunate vor ajunge la telespectatori într-o formă ce are la bază o mulțime de inovații tehnologice. După cum știți, PRO TV a fost întodeauna un pionier, nu numai din punct de vedere al conținutului, ci și al elementelor grafice care sunt parte importantă a transmisiunilor live. Pentru noi este important să fim mereu înaintea vremurilor și să găsim cea mai spectaculoasă modalitate de a transmite informațiile publicului nostru.”, a declarat Andreea Esca.

stirile pro tv logo

Știrile PRO TV au câștigat în ultimii 20 de ani încrederea telespectatorilor, devenind cel mai urmărit jurnal de știri din România, iar dedicarea, profesionalismul, credibilitatea, imparțialitatea echipei și a materialelor prezentate au fost răsplătite prin câștigarea unui premiu Emmy la categoria stiri, fiind prima televiziune din Estul si Centrul Europei care a câștigat această distincție.

Comentarii