Andreea Esca l-a stropit pe Vlad Petreanu cu mașina

0
1089

Aglomerație de vedete, în această dimineață (18.04.2016), la Europa FM, unde Vlad Petreanu și-a sărbătorit, în direct, ziua de naștere, în matinalul „Deșteptarea”, realizat împreună cu George Zafiu. Andreea Esca, Moise Guran, Cristian Tudor Popescu și Adi Hădean au stat cu toții la aceeași masă, în bucătăria Europa FM, unde celebrul chef a gătit, în direct, friptură de rață, somon la tigaie și grătar… până când a pornit alarma de incendiu a clădirii! Vedetele au gustat din preparatele lui Adi Hădean, dar „picanteriile” au venit din dezvăluirile lor: Andreea Esca l-a stropit pe Vlad Petreanu cu mașina, Moise Guran l-a tăiat pe Puya dintr-o melodie a trupei Iris iar Vlad Petreanu a vrut să-i taie salariul lui Moise!

Moise Guran l-a scos pe Puya din melodia trupei Iris, ca s-o asculte în mașină

„De regulă folosesc ca pretext emisiunea „România în Direct” și leg de „România în Direct” o melodie tematică, așa a fost cu piesa pe care au lansat-o împreună Iris și Puya, acum câțiva ani. Ei bine, eu m-am dus la producție și i-am rugat să-l scoată pe Puya din melodie! Și au remontat piesa fără Puya! Voiam să o ascult în mașină și nu mi s-a părut că e Iris, dacă e și Puya!” a mărturisit Moise Guran, în direct, la radio, spre amuzamentul Andreei Esca și a lui Cristian Tudor Popescu. Dezvăluirile însă nu s-au oprit aici.

Andreea Esca l-a stropit pe Vlad Petreanu trecând cu mașina printr-o baltă

Vlad Petreanu a povestit cum Andreea Esca, pe care o cunoaște de pe vremea când amândoi  erau reporteri –  l-a stropit trecând cu mașina pe lângă el. „Andreea avea o Dacie albastră.    N-am să uit niciodată, pentru că m-a stropit, pe o ploaie teribilă. A trecut printr-o baltă cu Dacia ei. Se întâmpla pe lângă liceul Caragiale, a luat o curbă pe lângă stația de benzină și culmea m-a și salutat pe geam!” a povestit amuzat Vlad Petreanu. „N-am făcut-o intenționat!” a răspuns Andreea, râzând în hohote.

Vlad Petreanu, către Moise Guran: „Bă, tu ai salariul prea mare!”

Moise Guran a povestit cum l-a cunoscut pe Vlad Petreanu, când el tocmai își făcea debutul în televiziune și era reporter pe economic, fără experiență în TV.

„Când am venit eu în televiziune, Petreanu era un prezentator care a descoperit un reporter ce venea din presa scrisă. Eu aveam 5 ani de presa scrisă. Era scandalul FNI și eu lucram ca reporter pe economic și făcusem știrea, dar nu aveau curaj să mă bage în direct și l-au trimis pe Vlad. El mi-a arătat pentru prima dată cum se face o transmisie în direct. Și… ne-am împrietenit foarte bine. Când a redevenit însă redactor-șef, prima chestie pe care mi-a zis-o a fost: Băi, tu ai salariul prea mare! Nu-l uit cu chestia asta!”, a povestit Moise Guran, în direct, la Europa FM.

 

Comentarii