Connect with us

Life Style

Andreea Esca: ”Să te vezi pe o bucățică de plajă cât Șoseaua Iancului, în mijlocul Oceanului este extrem de bizar, dar și de fascinant”

Published

on

Perioada sărbătorilor o binedispune mereu pe Andreea Esca deoarece are ocazia de a petrece mai mult timp alături de familie și de prietenii dragi.

În acest an ea a ales să petreacă Crăciunul în București într-o atmosferă caldă și intimă:

Sărbătorile de Crăciun le-am petrecut cu familia și un grup de amici în București, iar după aceea am avut surpriza unei frumoase vacanțe de 6 zile în Insulele Maldive.”,  declară Andreea.

Andreea Esca

Călătoria în insule, peisajul și experiențele trăite acolo au fost cu atât mai mult apreciate de prezentatoare cu cât nu mai fusese niciodată într-un loc atât de exotic și de izolat de lume. Andreea se declară permament îndrăgostită de apă și de plajă, iar spiritul de aventură o îndeamnă să încerce orice fel de sport care are legătură cu apa. Andreea a petrecut această vacanță cu copiii și soțul ei, însă și cu prietenii.

Andreea Esca (1)

“Am mers cu copiii, bineînțeles, și cu un cuplu de prieteni. Eu sunt îndrăgostită iremediabil de soare și de apă așa că nu există bucurie mai mare decât să stau pe plajă, să citesc și să intru în apa cristal. Am avut și norocul să scăpăm de zilele geroase din preajma Anului Nou și să sărbătorim intrarea în 2015 cu multă căldură la propriu și la figurat. În afară de a lenevi la plajă, ne-am plimbat cu barca, am făcut snorkeling, windsurf, wakeboard, tot ce te poate distra în apă. Nu mai fusesem niciodată în Maldive, așa că am descoperit această minune a naturii cu fericire și teamă în același timp. Să te vezi pe o bucățică de plajă cât Șoseaua Iancului, în mijlocul Oceanului este extrem de bizar, dar și de fascinant. Culorile pe care ți le oferă cerul la diferite ore, apa, plaja sunt fără dubiu niște cadouri de la Dumnezeu. Și am terminat de citit și o carte bună pe care v-o recomand: „Confidentul”, de Hélène Grémillon.”,  a spus Andreea.

Andreea Esca (2)

 

Sursă foto: Pro TV


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending