Connect with us

Emisiuni

Andreea Esca vine in show-ul Clipa de Fericire, miercuri, la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV

 

Miercurea aceasta, oameni care sunt mândri de realizările lor, care luptă, care își dedică timpul și viața pentru a-i ajuta pe alții sau pentru a le oferi clipe de fericire, sunt în centrul atenției pentru a trăi Clipa de fericire!

Oameni spectaculoși vor păși în platoul emisiunii, fără ca nici măcar prin gând să le treacă că ei vor fi în centrul atenției iar Amalia Enache, gazda emisiunii, le va oferi momente de bucurie greu de exprimat în cuvinte.

Andreea Esca, unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune care de 20 de ani le aduce telespectorilor principalele știri ale zilei, a strâns o bază de admiratori considerabilă, însă există un anumit om, care nu ratează nicio ediție a Știrilor PRO TV, iar în lupta cu greutățile vieții, jurnalul este singurul lui moment de relaxare.

„Poveștile cu oameni în vârstă și cu copii mă impresionează în mod deosebit. Iar povestea acestor părinți, atât de puternici în fața problemelor pe care le au cu fetița lor care suferă de autism, este remarcabilă. Am cunoscut o familie tânără, frumoasă, care deși trece prin teste greu de dus, nu se lasă doborâtă, ci dimpotrivă… luptă și pentru alții aflați în aceeași situație ca ei! Jos pălăria!”, a declarat Andreea Esca.

Telespectatorii vor vedea miercuri, de la 20:30, oameni care se mândresc cu munca lor, pentru care puțin înseamnă mai mult decât suficient, un exemplu de dragoste care trece de bariera timpului, dar și ce înseamnă cu adevărat să îți dedici viața unei meserii prin care în fiecare zi să oferi o clipă de fericire.

Amalia Enache - Clipa de fericire

Amalia Enache – Clipa de fericire

CLIPE DE FERICIRE PRO TV

CLIPE DE FERICIRE
PRO TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending