Andreea Lala și Tamaz lansează „Rupem basul" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Andreea Lala și Tamaz lansează „Rupem basul”

Published

on

Andreea Lala și Tamaz colaborează pentru prima dată și lansează „Rupem basul”, un single fresh de vară, plin de energie, cu un sound dance catchy și multă voie bună.

Compusă de către Cătălin Tamazlicaru alături de Zaga, Loredana Cavasdan, Răzvan Dediu și DJ Sava, „Rupem basul” este o piesă cool, despre a îndrăzni să faci tot ce îți dorești și să te bucuri de fiecare moment.

„Mi-am dorit foarte mult ca vara aceasta să împărtășesc cu voi primul meu single, sunt foarte entuziasmată de această colaborare cu Tamaz și cred că «Rupem basul» este piesa perfectă pentru temperaturile ridicate și party-urile următoare”, povestește Andreea Lala.

„«Rupem basul» marchează prima mea colaborare cu Andreea, o piesă de vară cu elemente de reggaeton și un clip fresh. Mulțumesc Cat Music și DJ Sava pentru implicare și pentru că ați crezut de la început în piesa produsă la studiourile Nomad Music alături de colegii mei, Zaga și Dediu ❤️”, adaugă Tamaz.

În vârstă de 22 de ani, Andreea Lala este studentă la Universitatea Politehnică din București la Inginerie Electrică. Iubește muzica de mic copil, iar bunicul său a fost cel care i-a insuflat pasiunea pentru folclor. „Inițial am cochetat cu muzica populară. Bunicul meu a fost cântăreț. Primul port popular îl am de la el. Este o vestă. Și acum o mai am în garderobă și o mai îmbrac uneori”, spune artista.

Compozitor și producător, Cătălin Tamazlicaru (Tamaz) stă în spatele unor mari hituri, atât pe teritorul României cât și peste hotare. Artistul a lucrat la piese precum „Claro Que Si”, „Dame”, dar și la multe alte piese alături de artiști de renume cum ar fi Juan Magan, Mohombi, Yasiris și mulți alții. Proiectul Tamaz s-a născut din dorința unei noi manifestări artistice, ca un exercițiu al depășirii propriilor limite, reușind să contopească mai multe viziuni asupra unui act muzical.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending