Andreea Mantea își deschide sufletul într-o ediție de colecție “40 de întrebări cu Denise Rifai” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Televiziune

Andreea Mantea își deschide sufletul într-o ediție de colecție “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Duminică, 26 decembrie, frumoasa vedetă se dezvăluie cu emoție și generozitate

Andreea Mantea este invitată duminica aceasta, pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:00, la Kanal D.

Considerată drept una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV din România, Andreea Mantea este pregătită să se dezvăluie în fața publicului, într-o ediție cu totul specială a emisiunii.  Și-a dorit să devină actriță și a ajuns să performeze în televiziune, domeniul în care și-a construit o carieră de succes. În plan personal, frumoasa vedetă este mama unui băiețel minunat, David, care a devenit și centrul universului ei.

“Când ai simțit că ești celebră?”, “Îi mai este rușine tatălui tău pentru că ai pozat goală?”, “Câți bani ai câștigat din televiziune?”, “Cât de repede te îndrăgostești?”, “De ce nu ai făcut plângere la Poliție când ai fost bătută?”, “Te-ai lecuit de băieții răi?”, “Crezi în blesteme?”, “Merită să îți expui viața privată?”, acestea sunt doar câteva întrebări la care vedeta Kanal D, Andreea Mantea, va fi invitată să răspundă duminica aceasta, într-o nouă ediție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 22:00, la Kanal D.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending