Andreea Mantea, la pețit: “L-am adus să se cunoască, să stea de vorba puțin și, dacă se plac… “ - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Andreea Mantea, la pețit: “L-am adus să se cunoască, să stea de vorba puțin și, dacă se plac… “

Published

on

             În această seară, la “Trăiri alături de Andreea Mantea”, telespectatorii vor descoperi o altă mare bucurie a îndrăgitei vedete Kanal D. De această dată, Andreea Mantea împreună cu fiul ei, David, au plecat în locuri de care mamei lui îi era tare dor, în zona Maramureșului. 

 

Dor de casă, dor de România, asta a simțit multă vreme Andreea Mantea. Acum, frumoasa vedetă a ales să-i arate fiului ei minunățiile și tradițiile autentice ale locului din fascinantul Maramureș, considerat pe bună dreptate, una dintre cele mai frumoase zone din România.

“Ador România! Și, de când m-am reîntors în țara mea, m-am gândit să merg să o vizitez încă o dată, să merg în fiecare zonă a ei, pentru că mi-a lipsit cât am fost departe. (…) Aveam nevoie să-mi hrănesc sufletul cu o bucățică din România mea. Și nu puteam să aleg o altă zonă, mai colorată, mai frumoasă, mai darnică și mai bogată, decât Maramureșul”, mărturisește îndrăgita vedetă TV.

 

Prima oprire a Andreei nu este întâmplătoare, pentru că și-a dorit să-și viziteze vechii prieteni, pe Vasilică Ceterașu și pe soția acestuia, Amalia Ursu. Și, cum cei doi au o fetiță de toată frumusețea, pe Selena, Andreea l-a adus pe fiul ei, David, la „pețit”. “L-am adus să se cunoască, să stea de vorbă puțin și, dacă se plac… Ați pregătit zestrea ? Că eu nu plec cu mâna goală, să fie clar…”, glumește vedeta la reîntâlnirea cu prietenii săi.

Cum au fost întâmpinați Andreea Mantea și fiul ei, David, de către gazdele din Maramureș, ce tradiții unice au descoperit cei doi acolo, prin ce întâmplări fabuloase au trecut aceștia și ce mărturisire incredibilă i-a făcut David mamei sale, la finalul călătoriei,  veți putea afla urmărind o nouă ediție a reality show-ului “Trăiri alături de Andreea Mantea”, în această seară, de la ora 23:15, la Kanal D!

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending