Connect with us

Reality Show

Andreea Mantea și David, Moș Crăciun pentru o zi!

Published

on

În această seară, de la ora 23:00, la Kanal D, Andreea Mantea vă poartă într-o nouă filă a poveștii ei de viață, transpusă într-o nouă ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”. În prag de Sărbători, luna cadourilor și a faptelor bune, Andreea Mantea și David vor face o vizită inopinată unei familii numeroase, greu încercate de soartă.

 

Povestea familiei, cu cinci copii, prezentate în ediția din această seară a reality-ului de la Kanal D, este demnă de un scenariu de film. Viață i-a pus la grea încercare, schimbându-le cursul radical, într-o clipită, după ce un incendiu devastator i-a lăsat pe drumuri.

 

Încărcați cu pungi uriașe cu hăinuțe, jucării și dulciuri pentru cei cinci copii ai familiei, Andreea Mantea, alături de fiul ei, David, le vor face o surpriză acestora, în prag de Sărbători, îi vor vizita în noua lor casă modestă și le vor afla povestea emoționantă.

Tot în ediția de astăzi a emisiunii, telespectatorii le pot vedea, în premieră, pe Andreea Mantea și Ilinca Vandici în bucătărie, pregătind tradiționalul cozonac. Însă, ceea ce nu știe Ilinca este faptul că Andreea i-a pregătit o farsă de zile mari, pe care prezentatoarea de la “Bravo, ai stil! Celebrities” nu o va uita prea curând!

 

Nu ratați, în această seară, la ora 23:00, o nouă ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D!

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending