Andreea Mantea, surpriză uriașă pentru o tânără care trăiește o adevărată dramă! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Andreea Mantea, surpriză uriașă pentru o tânără care trăiește o adevărată dramă!

Published

on

În această seară, la “Trăiri alături cu Andreea Mantea”, de la ora 23:15, pe Kanal D, telespectatorii vor avea parte de o ediție emoționantă, presărată cu povești de viață fascinante și amintiri memorabile.

 

 

Aflată într-o legătură permanentă cu fanii ei, prin intermediul rețelelor sociale, Andreea Mantea dă curs unei rugăminți din partea unei tinere, care își dorește enorm să o cunoască. Astfel că vedeta Kanal D îi pregătește acesteia o surpriză de zile mari, îi va îndeplini dorința de a-și întâlni idolul.

 

Într-o astfel de perioada grea, când parcă nu ne mai bucură nimic, m-am gândit să aduc un zâmbet pe chipul cuiva. Este o persoană foarte dragă mie, iar eu știu că îi sunt foarte dragă ei și că mă place foarte mult. Își dorește foarte mult să mă vadă față în față, așa că m-am gândit să îi fac o surpriză”, spune Andreea Mantea.

 

Impresionată de drama pe care tânăra o trăiește, încă de mic copil, Andreea Mantea nu stă pe gânduri nicio clipă și pornește spre casă acesteia pentru a aduce pentru o clipă fericire pe chipul fetei. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, suferă de o boală care a imobilizat-o și în urmă căreia se poate deplasa doar în scaunul cu roțile. În acest context,  vedetă Kanal D îi pregătește tinerei un cadou extrem de util, care să o ajute să se deplaseze mai ușor.

Advertisement

 

O lecție de viață impresionantă pentru toți, dată de o tânăra de numai 22 de ani, căreia soarta i-a fost potrivnică. Povestea de viață a tinerei luptătoare, dar și ce surpriză uriașă i-a făcut Andreea Mantea, veți putea află urmărind ediția din această seară a reality show-ului “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzat la ora 23:15, la Kanal D!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending