Andreea Mantea va prezenta "Casa iubirii", noul dating show produs de Kanal D - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Andreea Mantea va prezenta „Casa iubirii”, noul dating show produs de Kanal D

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Dragostea revine la Kanal D, de această dată prin intermediul unui dating show impresionant, o experienţă cu totul nouă pentru telespectatori: „Casa iubirii”! Andreea Mantea va fi prezentatoarea acestei emisiuni şi omul plin de empatie care le va fi alături concurenţilor aflaţi în căutarea unei perechi, într-o călătorie plină de provocări.

Advertisement

„Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, „Casa iubirii”, şi sunt convinsă că dumneavoastră, toţi cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea. Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane. Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit să fiţi cu ochii pe noi în această nouă călătorie”, a declarat Andreea Mantea. 

Producţia, realizată integral de Kanal D, va fi una de anvergură şi va fi filmată în Bucureşti, într-un spaţiu care a fost ridicat de la zero, transformat într-o adevărată casă, care să răspundă nevoilor participanţilor la acest reality show. Construcţia, unică în România, a fost realizată special pentru această emisiune, asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde ale unei producţii impresionante.

Advertisement

Nu pierdeţi, în curând, la Kanal D, întâlnirea cu poveştile extraordinare de viaţă ce se pot transforma în cea mai curată iubire! Andreea Mantea te invita în „Casa iubirii”, locul unde emoţiile uriaşe, întâmplările cotidiene, dialogurile cu sens îşi vor face loc pentru ca telespectatorii să aibă parte de o experienţă memorabilă.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending