Andreea Mantea va prezenta show-ul "Burlacul" la Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Andreea Mantea va prezenta show-ul „Burlacul” la Antena 1

Published

on

Andreea Mantea este gazda celui de-al V-lea sezon al show-ului „Burlacul”, care va debuta joi, 15 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1. „La Burlăcița am avut parte de o experiență de neuitat, care mi-a schimbat total viața.

Acum, fiind prezentatoare la Burlacul, îmi fac meseria care îmi place foarte mult, dar am și parte de momente în care retrăiesc toată experiența mea prin ochii lui Andrei”!, mărturisește Andreea Mantea.

Tocmai pentru că show-ul „Burlăcița” i l-a adus în cale pe tatăl copilului pe care îl va aduce pe lume anul acesta, Andreei îi este destul de greu să nu îi dea sfaturi burlacului Andrei despre pretendentele la inima sa. „Simt când unele fete parcă nu sunt sincere în totalitate față de Andrei și parcă aș vrea să îi spun, dar nu vreau să intervin în alegerile lui. Îl las să își asculte inima, pentru că ea alege sincer”, mai declară Andreea.

Prezentatoare are numai cuvinte de laudă despre noul burlac de la Antena 1: „Pe lângă aspectul fizic, Andrei este un bărbat foarte sensibil și cred că asta este o calitate foarte mare în ziua de astăzi”, spune ea. 

Andrei Andrei burlacul antena 1 (2)

Foto Credit: Antena 1


Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending