Connect with us

A-Z NEWS

Andreea Marin a refuzat oferta lui Dan Diaconescu, de a prezenta emisiunea 100% Adevarat de la OTV

Published

on

Reclame

Zana Suprizelor a refuzat cu vehemenţă oferta OTV de a prezenta impreuna cu Pepe show-ul 100% adevarat ! Andreea Marin se pare ca e ocupata mai mult cu imaginea publica si nu are timp de a prezenta emisiuni.

Dan Diaconescu i-a oferit Andreei Marin, 20.000 de mii de euro pe editie pentru a prezenta cea mai nou emisiune OTV, 100% Adevarat , ce este prezentata in momentul de fata de Ramona Badescu si Pepe. Zana ar fi castigat pe luna 80.000 de mii de euro , dar a refuzat oferta fiind vorba de OTV!

Dupa perioada de glorie de la TVR 1, Andreea Marin Banica, a disparut o vreme indelungata de pe micul ecran.
Desi se pregatea sa revina si sa colaboreze cu Valeriu Lazarov, moartea acestuia a schimbat planurile vedetei.

In aceeasi perioada insa, Zana a primit o propunere greu de refuzat. OTV-ul i-a oferit 20.000 de euro pe o editie a emisiunii „100% Adevarat”.
A acceptat banii, dar, inainte de a incepe, a vrut sa stie ce televiziune il va difuza, iar cand a descoperit ca OTV a fost postul care a achizitionat formatul, Andreea a anulat negocierile.

Emisiunea 100& Adevarat, cel mai important proiect al OTV in momentul de fata este difuzata o data pe saptamana, duminica de la ora 20! Atractia emisiunii fiind cele trei autoturisme Mercedes Clasa C si trei apartamente in Bucuresti, ce pot fi castigate de cei care se aboneaza la revista online 100% Adevarat.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. gabi

    11 iulie 2010 at 11:23

    bravo andreea tu sti ce fc . felicitari

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending