Connect with us

Campanie TV

Andreea Marin Banica si Olivia Steer sustin campania demarata de Acasa impotriva violentei in familie

Redactia Radar de Media

Published

on

Andreea Marin Banica si Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii “Doamne de poveste”, s-au alaturat campaniei initiata de ACASA, “Durerea nu este iubire”, prin care postul tv militeaza pentru aparitia unei legi speciale impotriva violentei in familie.

 

Marti, de la 16.30, in cadrul emisiunii “Povestiri adevarate”, cele doua vedete au marturisit experiente pe care le-au trait cei din jurul lor. Olivia Steer sustine din toata inima campania “Durerea nu este iubire”: “Toata lumea ar trebui sa semneze petitia de pe www.acasatv.ro pentru ca astfel vom avea o lege impotriva violentei in familie, o lege ce poate salva vieti.”

“Din pacate, multe dintre aceste femei accepta ca pe o normalitate aceasta situatie, o accepta ca si cum asa ar fi trebuit sa se intample, barbatul sa fie stapan pe viata lor, stapan de viata si de moarte si merg inainte in felul acesta uneori cu riscul de a fi omorate in bataie sau cu riscul ca violenta sa se extinda si asupra copiilor. Unele dintre ele abia dupa 20 de ani decid sa se desparta.”, crede Andreea Marin Banica.

“Nu incurajez sa raspunzi la violenta cu violenta pentru ca pasul imediat urmator s-ar putea sa fie un nivel de violenta mai ridicat impotriva ta. Statistica este dramatica, peste 800 de mii de femei sunt batute. Femeile acestea sunt umilite si batute, este statistica si un fenomen, din pacate, in Romania.”, marturiseste Andreea Marin Banica.

Cei care vor sa semneze petitia pentru o lege speciala, pot sa intre pe site-ul www.acasatv.ro si sa se alature astfel celor aproape 40.000 de persoane care vor sa spuna Stop violentei in familie.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending