Connect with us
Avatar

Published

on

Andreea Marin și Gigi Becali se mențin pe primele locuri în topul celor mai mediatizate vedete în presa scrisă, potrivit unui raport mediaTRUST, remis RADAR DE MEDIA. 

andreea marin

Presa nu pierde nici un prilej de a “comenta” fiecare pas făcut de Andreea Marin. Speculațiile cu privire la noua relație a vedetei cu medicul de origine turcă Tuncay Ozturk, precum și declarațiile acestora pe site-urile de socializare, au menținut-o pe primul loc în topul mediaTRUST, cu 91 de mențiuni. După două luni în care a lipsit de pe primele locuri ale clasamentului, Bianca Drăgușanu revine pe poziția a doua, cu 64 de apariții.

bianca_dragusanu_victor_slav

Principalele materiale în care este menționată Bianca fac referire la relația acesteia cu Victor Slav, la pregătirile pentru nunta celor doi, precum și la aparițiile mondene ale acestora.

NICOLETA LUCIU SEXY GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA  (3)

În perioada 15 mai – 14 iunie, 2013, locul trei în topul celor mai citate celebrități din presa scrisă îl ocupă Nicoleta Luciu cu 61 de mențiuni. Aparițiile vedetei alături de viitoarea sa fină, Bianca Drăgușanu, dar și cele alături de cei trei copii, stârnesc de fiecare dată interesul jurnaliștilor.Gabriela Cristea ocupă locul patru în clasament cu 48 de apariții. Mediatizarea divorțului de Marcel Toader, declarațiile făcute de cei doi în cadrul a diferite emisiuni TV, sunt doar câteva dintre subiectele “gustate” de presă.Anamaria Prodan este prezentă în top, cu 47 de apariții, foarte aproape de Gabriela Cristea. Urmează Monica Gabor, a cărei vizită în țară i-a asigurat 44 de mențiuni.

monica-columbeanu1

Gigi Becali se menține și în acest interval, 15 mai – 14 iunie, pe primul loc în topul celor mai mediatizate personalități masculine în presa scrisă, cu 861 de mențiuni.  Locul doi este ocupat de Laurențiu Reghecampf, antrenorul  echipei de fotbal Steaua București, cu 274 de apariții. Pe locul trei se află antrenorul echipei naționale de fotbal, Victor Pițurcă, cu 197 de mențiuni.

gigi becali condamnat la 3 ani de inchisoare

În privința aparițiilor de copertă, primele locuri sunt ocupate de Gigi Becali cu 136 de mențiuni, urmat de Mitică Dragomir (35) și Mircea Sandu (32) la egalitate cu Victor Pițurcă (32). Locul patru este ocupat de Laurentiu Regecampf (26 mentiuni) si George Copos, locul 5 (21 mentiuni).

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending