Connect with us

Emisiuni

Andreea Marin este invitata Iulianei Tudor la O data-n viata, la TVR 1

Avatar

Published

on

La prima ediţie a emisiunii O dată-n viaţă din sezonul cu numărul 11, Iuliana Tudor s-a ţinut de farse, alături de Buzdugan şi Morar. În ediţia de vineri, 29 martie, Iuliana Tudor trece de la farse, la… surprize.

 

Andreea Marin a acceptat invitaţia de a participa la emisiune, alături de Sofia Vicoveanca, reprezentând Moldova. Le vor fi alături Elena Cârstea Muttart şi Nicolae Furdui Iancu (Ardeal), respectiv Dan Helciug şi Gelu Voicu (Teleorman). Şi pentru că unde-i Andreea Marin vin şi surprizele, cel mai probabil este ca Iuliana Tudor să aibă, ea însăşi, parte de surprize de proporţii în proba specială pe care i-o pregătesc invitaţii.

 

Gazda emisiunii aşteaptă nerăbdătoare seara de vineri: „Va fi o ediţie frumoasă, plină de surprize plăcute. Practic, Surprizele vor fi la ele acasă! Mă bucur mult că Andreea Marin a acceptat invitaţia pentru această emisiune. Rolul pe care i l-am propus este inedit, dar sunt sigură că va face un spectacol excepţional, pe care telespectatorii îl aşteaptă cu drag. Cât despre ceilalţi invitaţi, sper ca Elena Cârstea Muttart să ia cu ea în America amintirile frumoase din emisiunea noastră, iar alături de Dan Helgiug să ajungem… la bal, nu la spital!”, glumeşte Iuliana.

 

Cum se vor descurca invitaţii Iulianei Tudor în ipostazele în care vor fi puşi la O dată-n viaţă şi cât de convingători vor fi ca interpreţi de muzică populară vom afla în cadrul show-ului de vineri, 29 martie, de la ora 21.00, la TVR 1.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending