Connect with us

Emisiuni

Andreea Marin, gazda emisiunii „Generaţiile TVR”, miercuri seară, la TVR 2. Cu cine va sta de vorbă?

Avatar

Published

on

Miercuri, 2 noiembrie, de la ora 20.00, urmăriţi cea de-a treia ediţie a emisiunii “Generaţiile TVR” – programul în care telespectatorii români sunt părtaşi la dialogul dintre oamenii de televiziune  de ieri şi de astăzi.

Este ediţia în care Andreea Marin discută cu Cristian Ţopescu, Carmen Movileanu şi Mircea Radu despre instituţia care a marcat viaţa românilor: Televiziunea Română.

 

“Este important ca voi, telespectatorii noştri, să ştiţi un lucru la care prea puţin v-aţi gândit până acum: că şi voi aţi scris istoria vieţilor noastre, întorcându-vă către noi cu aplauze, cu scrisori, cu gânduri bune, cu critică- toate ne-au ajutat să evoluăm. Cu idei, cu inimile voastre mari şi cu răspunsuri pe care doar la voi – noi, oamenii de televiziune, le puteam găsi” – se confesează, cu sinceritate, Andreea Marin în această săptămână la “Generaţiile TVR”.


Cristian Ţopescu: „datoria televiziunii publice nu este de a ne arăta neapărat, scuzaţi expresia, chiloţii, ci de a distra oamenii într-un mod decent,care sămeargăla inima telespectatorului fărăsă-l şocheze neapărat prin apariţii extravaganteaproape în toate ţările lumii existăo televiziune naţională. Ea este un instrument public, cum se spune, care îi ajutăpe oameni să înţeleagăce se întâmplă în jurul lor, săcomenteze evenimentele de actualitateşi în final, să înţeleagăcă în afarăde televiziunile particulare care au drept scop comercial, televiziunea publicăare un scop educativ, instructiv, distractiv” 

 

Foto Credit: TVR

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending