Connect with us

A-Z NEWS

Andreea Marin, gazda evenimentului de inaugurare a primului magazin Ermanno Scervino din Bucureşti!

Published

on

Grupul Ermanno Scervino continua expansiunea în străinătate şi a deschis un magazin in premieră în România, ajungând la un total de 37 de magazine emblematice internaţionale.

Primul magazin din tara s-a deschis in Bucuresti si este amplasat in eleganta galerie a cladirii hotelului JW Marriott. Andreea Marin a primit oferta de a fi gazda si in acelasi timp amfitrioana evenimentului de inaugurare a magazinului, care a avut loc astazi, 19 decembrie, incepand cu ora 19.

Reprezentantii brandului au inmanat invitatii personale catre cateva nume sonore din viata publica romaneasca precum Amalia Nastase, Mihaela Geoana, Dana Sota, Doina Levintza, Irina Schrotter, Camelia Sucu, Daniela Nane, Iulia Dobrin, Laura Cosoi, Crina Abrudan, Diana Munteanu, Simona Patruleasa, Anca Serea, Alina Puscas, Albertina si Malvina Cervenscki, Gina Pistol, Denisa Nechifor sau Dj Vanda.

Alaturi de persoanele publice au fost prezenti si clienti fideli internationali ai casei de moda, precum si reprezentanti ai unora dintre cele mai imporante canale media, critici si stilisti din domeniu.

„Prezenţa directa în capitalul romanesc este parte a unui plan strategic, care concentrează atenţia noastră la extinderea în noi ţări. Reprezintă o fereastră importantă pe pieţele din Europa Centrală şi de Est şi a unui dialog cu viitorul.”, declara managerul grupului, Toni Scervino, foarte incantat de acest pas.

In conceptia lui Ermanno Scervino, hainele sale trebuie sa reprezinte femeia care le poarta. Femeia careia i se adreseaza el are putin din Kate Moss, putin din Angelina Jolie, este o femeie imperioasa, o femeie care nu ezita să îndrăzneasca, activă în viaţă, în cauzele și în lupta de zi cu zi, are un amalgam de calitati care se amestecă şi se potrivesc.

Articolele de îmbrăcăminte Ermanno Scervino sunt inovatoare, rafinate, sofisticate şi deosebite, contin un amestec de elemente aparte, reprezinta o reala intersectare a calitatii, elegantei si bunului gust in materie de moda. Ermanno Scervino inseamna un lux iconoclastic, emancipat si inovativ!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending