Connect with us

Emisiuni

Andreea Marin, la “Doamne de poveste”: “Am invatat sa trec frumos prin viata asta, sa imi vad de drumul meu”

Published

on

Reclame

Duminica, 23 octombrie, de la 16.30, ACASA, Olivia Steer prezinta povestea unei personalitati feminine marcante din zilele noastre, o sotie devotata, o mama iubitoare, o vedeta de televiziune, o doamna de poveste: Andreea Marin.

 

Marturisiri emotionante, rememorari ale unor clipe care si-au pus amprenta pe destinul unei fetite aflata la o varsta mult prea frageda pentru pierderea suferita: “Mama s-a stins in bratele mele pana la spital dupa un accident cu toata familia. Am invatat ca totul se poate darama intr-o singura clipa. Ca nu suntem Dumnezeu, suntem oameni.", isi aminteste Andreea.

Iar invataturile pe care le-a primit de la mama ei au fost sfinte: “Am invatat de la mama sa nu plang pe umerii altora. Am invatat sa las durerile si lacrimile in spatele portilor emisiunii pe care o prezentam. Dar am invatat o data cu pierderea mamei ca viata nu se termina aici pe pamant. Cu riscul de a fi catalogata nu stiu cum, nepotrivit, eu cred ca exista viata dincolo de viata. Cred ca avem o carma a noastra si cred ca putem schimba lucrurile."

In ciuda tuturor obstacolelor prin care a trecut, Andreea marturiseste: “Am invatat sa aleg ceeea ce vreau sa fac, sa trec frumos prin viata asta, chiar cand cainii latra, imi vad de drumul meu, merg cu capul sus mai departe.”. Iar presiunile nu au fost deloc usoare: “Am avut parte de amenintari, de sicane, am fost hartuita. Familia mea la fel. Mi-au spus, opreste-te, ca e mai bine asa. Nu cred ca ai vrea ca ai tai sa fie pozati si urmariti si dati pe paginile ziarelor."

Prezentul ei, sprijinul ei este acum Stefan Banica Jr, prezentatorul emisiunii “Dansez pentru tine”, care a inceput ieri la Pro TV: "Pe Stefan il stiam demult. L-am avut de multe ori invitat si in emisiuni. Dar ce s-a intamplat intre noi a fost mult mai tarziu. Fiecare dintre noi trecuse prin alte relatii. Iubirea poate a venit din partea a doi oameni maturi. Inca de la inceput casatoria noastra a fost privita cu mult scepticism si au existat multe persoane care ne-au prezis finalul.”, povesteste Andreea Marin.

 

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending