Connect with us

Life Style

Andreea Marin, nostalgica dupa TVR: „M-a pocnit un dor de voi…”

Published

on

Andreea Marin a rupt de curând contractul cu TVR, nemulţumită de colaborarea de până acum, pentru emisiunea „Preţuieşte Viaţa”. Vedeta pare să fie însă nostalgică după anii petrecuţi la postul public de televiziune.

Intr-o fotografie postata pe o retea de socializare, ea si-a amintit de colegii ei de la TVR, cu care realiza Pretuieste Viata – „M-a pocnit un dor de voi! PTWB (n.r. – Prime Time World Broadcast) – ultima ediție la TVR. Când eram frumoși (unii) și eram tineri (alții)”, a scris Andreea, pe Facebook.

Andreea Marin nu va mai apărea pe sticlă. Vineri, ea a decis să renunţe la colaborarea cu TVR, în ciuda faptului că emisiunea „Preţuieşte viaţa” urma să revină în grila de programe la începutul lunii martie. Diva trebuia să realizeze două sezoane ale emisiunii mai sus-menţionate, însă a hotărât să nu mai continue, nemulţumită de modul în care se desfăşoară lucrurile în TVR, scrie Libertatea.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014. Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending