Connect with us

Life Style

Andreea Marin prezintă la Realitatea tv Gala „Scheherazade”

Published

on

Reclame

Cum Andreea Marin s-a ocupat in ultimii ani numai de actiuni de binefacere, iata ca si astazi diva va fi gazda Galei „Scheherazade”, un teldon se strangere de fonduri pentru copii abuzati , abandonati sau traficanti, ale caror drepturi au fost incalcate.

Gala va fi transmisă, in aceasta seara, începând cu ora 21.30, de postul Realitatea TV. Personalităţi din diverse domenii, precum sport, televiziune, oameni de afaceri sau politicieni, sunt invitate pentru a răspunde la telefon oamenilor care sună ca să doneze bani.

Suma strânsă în urma teledonului va fi donată Centrului „Pinocchio” din bucuresti, unde sunt adăpostiţi copii rămaşi pe drumuri sau luaţi din familii în care erau abuzaţi.

Cei care vor să doneze bani o pot face şi prin intermediul unui SMS, la numărul 858 din reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote, în valoare de 2 euro. Donaţiile prin SMS se pot face până la 31 decembrie, când campania se va încheia.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending