Connect with us
Avatar

Published

on

Andreea Marin militează pentru naturalețe și le recomandă admiratorilor săi a urma un stil de viață sănătos și exemplar. În dorința de a sublinia încă o dată că frumusețea vine din interior și nu doar prin stratul de machiaj sau artificii stilistice, vedeta a publicat pe pagina ei de socializare o fotografie în care apare complet nemachiată, la finalul unui tratament facial non-invaziv derulat la Silhouette.

Este vorba de Guinot Cellular Energy Soleil, ce pregătește pielea înainte de expunerea la soare și o repară după agresiunea razelor UV.

 

“Fără filtre, efecte sau machiaj suntem diferite. Dar lăsăm să iasă la lumină frumusețea reală din noi. Nu trebuie să ne ferim să fim noi înșine. Cei dragi cel puțin, prietenii adevărați, așa ne cunosc, așa ne iubesc. Și e de ajuns. Fără măști și “decorațiuni” suplimentare, atunci când simțim. Oamenii buni din jurul nostru ne vor doar sănătoase și în echilibru. Așa sunt eu, după tratamentul pe care îl fac o singură dată, la începutul verii. Soarele îi dă bătăi de cap tenului meu cu petele pe care i le lasă drept “cadou”. Anul trecut, a fost prima dată când am scăpat de ele, pregătindu-mi tenul pentru vară cu ajutorul inovației de la Guinot, un tratament pe care l-am aflat de la prietenii mei de la Top Line și l-am pus în practică la salonul partener, Silhouette!”, a menționat vedeta pe pagina ei de socializare.

 

Inițiativa Andreei Marin a generat o avalanșă de comentarii apreciative din partea fanelor sale, acestea postând fotografii în care nu poartă machiaj și scriind despre cât de bine se simt în acest fel.

 

“41 de ani despre care pot spune că sunt mulțumită de felul cum arăt. Bineînțeles că nu putem fi perfecte, dar, cum spune și Andreea, frumusețea vine din interior, chiar dacă atunci când ești dată cu un fard și îți pui un rimel pe gene te face mult mai expresivă, eu cred că noi, majoritatea femeilor, de la o anumită vârstă ne place să fim cât mai naturale. Respect pentru curajul de care dă dovadă zâna noastră, pentru o persoană publica precum este ea, cred că este ușor să publici așa dezvăluiri despre tine… sinceră să fiu nu prea văd câte dintre marile vedete ar îndrăzni să facă public așa fotografii în aceeași postură ca Andreea Marin”, a comentat o admiratoare a vedetei.

 

“Ne bucurăm că am putut contribui la schimbarea ei în bine prin soluții non-invazive antiaging și vă mulțumim pentru fotografiile frumoase trimise de dumneavoastră în semn de solidaritate cu acest mod de viață sănătos. Găsiți răspunsuri la întrebările dumneavoastră despre aceste soluții de întinerire pe www.silhouette.ro și în saloanele partenere Top Line”, a declarat Diana Baicu, director general Top Line.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending