Connect with us

A-Z NEWS

Andreea Marin revine pe micul ecran

Published

on

Reclame

Fosta “Zana a Surprizelor” ar putea deveni colega de serviciu cu sotul ei ,Stefan Banica Jr. ,asta in cazul in care ar bate palma cu Pro TV-ul pentru a prezenta show-ul “Romania`s Got Talent”.

Doamna Marin-Banica nu a negat ca se afla in negocieri cu postul de televiziune ,insa a tinut sa precizeze ca nu vrea sa vorbeasca despre negocieri nefinalizate.
„Este mult prea devreme să vorbim despre cine va prezenta noul format TV. Proiectul se află într-o fază incipientă şi nu se ştie dacă va intra în grilă din această toamnă. E posibil să fie difuzat de-abia anul viitor. Oricum ar fi, «Dansez pentru tine», despre care s-a tot vehiculat că ar fi ajuns la ultimul sezon, rămâne în grila Pro TV. Noua emisiune va completa grila, nu o va înlocui pe cea prezentată de Iulia Vântur şi Ştefan Bănică”, au declarat surse din PRO TV.

Nu ar fi prima data cand Andreea discuta proiecte de emisiuni , pe care apoi le respinge pe parcursul negocierilor , fara sa dea o declaratie in acest sens.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending