Andreea Moldovan a fost scoasă din junglă de publicul din România şi au mai rămas 5 concurenţi! Ce audienţă a înregistrat show-ul? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Andreea Moldovan a fost scoasă din junglă de publicul din România şi au mai rămas 5 concurenţi! Ce audienţă a înregistrat show-ul?

Published

on

Au mai rămas trei zile până vom afla cine va primi titlul de Regina sau Regele junglei! Trei zile și cinci celebrități în tabăra din Africa de Sud, însă numai unul dintre ei va fi declarat câștigătorul reality-show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cătălin Moroșanu, Dorian Popa, Gina Pistol, Luminița Nicolescu și Ruby sunt de 19 zile complet rupți de realitate, fără acces la condițiile cu care erau obișnuiți în România.

Zilele și nopțile trec din ce în ce mai greu, foamea este tot mai mare, iar încăpățânarea uneia dintre celebrități o va duce la un moment critic! Rămâne de văzut în emisiunea din această seară, de la 20:30, ce s-a întâmplat azi noapte în tabăra din junglă, cine a avut probleme și reacțiile celorlalți.

Ce audienţă a înregistrat show-ul?

Reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public în intervalul orar 20:00 – 21:20.

La nivel național, peste 2.1 milioane de români au fost în fața televizoarelor, urmărind aventurile din jungla africană. În minutul de aur de la 20:44, aproape 2.7 milioane de persoane au urmărit PRO TV!

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, show-ul a fost lider absolut de audiență, cu 13.9 puncte de rating și 28.6% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obținut un rating mediu de 5.3 puncte și 10.8% cotă de piață.

Andreea Moldovan a fost scoasă din junglă de publicul din România

În ziua 18, publicul din România a decis că aventura Andreei în jungla africană trebuie să se încheie! Ea a avut la dispoziție numai câteva momente să își îmbrățișeze colegii din tabără și să îi încurajeze pentru următoarele zile!

Între Andreea, Gina și Ruby s-a dezvoltat o legătură puternică, cele trei fiind ca niște surori. În momentul în care Luminița s-a apropiat de ele, vrând să îi spună la revedere, Andreea i-a spus să le lase în pace, pentru că vrea să aibă un moment numai cu cele două. Luminița s-a retras  imediat lângă Cătălin.Andreea Moldovan sunt celebru scoate-ma de aici pro tv

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending