Connect with us

ALL MEDIA

Andreea Pătraşcu este pasionată de carting (galerie foto)

Published

on

Din ce în ce mai mulţi bucureşteni devin adepţii unor sporturi mai puţin cunoscute, precum tir-ul sau scrima. Sâmbătă, 25 septembrie, în emisiunea ,,Ce se întâmplă, doctore?””, Andreea Pătraşcu, interpreta lui Coco din telenovela ,,Iubire şi onoare”, face o tură cu cartul, trage cu arcul şi participă la o oră de scrimă. Andreea povesteşte cum Cabral a făcut-o să-şi descopere pasiunea pentru carting şi recunoaşte că îi place viteza foarte mult.

Deşi domnii sunt renumiţi pentru bucuria pe care le-o aduce fiecare gadget nou, există astfel de accesorii special create pentru femei. Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea rubricii ,,Vremea de ACASĂ” probează în aceeaşi ediţie a emisiunii o şa, special creată pentru a modela fesele şi şoldurile. De asemenea, reprezentantele sexului frumos vor „testa” prin intermediul vedetei un guler de masaj şi un aparat pentru epilare definitivă la domiciliu.
Pentru că un trup frumos si sănătos se asortează de minune cu un spirit pe măsură, în ultima vreme au apărut câteva săli de lectură neconvenţionale: un bistro, un restaurant şi un SPA. Actriţa Medeea Marinescu, de exemplu, recunoaşte în ediţia din 25 septembrie a emisiunii ,,Ce se întâmplă, doctore?” că una dintre micile ei vinovate plăceri este aceea de a îmbina o şedinţă de cosmetică cu răsfoitul unui album de artă.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending