Connect with us

ALL MEDIA

Andreea Raicu deschide ,,Şcoala de bune maniere”, la Prima TV

Avatar

Published

on

Prima TV lanseaza o noua provocare. Opt fete rebele se inscriu la “Scoala de bune maniere”.

Vulgaritatea, distanta fata de curtoazie, promiscuitatea, caracterul violent si o pronuntata absenta a feminitatii sunt „calitatile” celor opt eleve.

In lipsa unei educatii solide, cele opt tinere au grave probleme de socializare, capacitatile de comunicare si relationare cu alte persoane lipsesc, iar agresivitatea si limbajul argotic le definesc cel mai bine.

Vor reusi cele trei instructoare sa le schimbe?

Andreea Raicu, Maria Lancor si Ona Forţu au misiunea de a schimba comportamentul deviant al celor opt tinere.
Maria Lancor, profesoara de limba romana, le va invata pe eleve cum sa se poarte, cum sa comunice si cum sa vorbeasca in mod corect. Cei peste 30 de ani de experienta in invatamant, unde a activat inclusiv ca directoare de liceu, o recomanda. Doamna psiholog Ona Forţu se va ocupa de toate aspectele care tin de eticheta si bune maniere in societate, precum si de indreptarea comportamentului deviant al elevelor.

Andreea Raicu le va preda lectii de eticheta, le va instrui in arta vestimentara si le va dezvalui secretele esteticii.

“Traim intr-o societate in care imaginea conteaza foarte mult, drept pentru care aspectul si limbajul, atat verbal, cat si non-verbal, sunt extrem de importante. Prin acesta emisiune ne propunem sa evidentiem insemnatatea bunelor maniere in societatea in care traim. In lipsa unei educatii solide, “Scoala de bune maniere” te ajuta sa te rafinezi”, marturiseste Andreea Raicu.

Cea care va reusi in final sa-si insuseasca cele mai multe cunostinte si va deveni cea mai manierata eleva a “Scolii”, va fi si castigatoarea premiului de 5000 de euro.

Nu pierdeti “Scoala de bune maniere”din 9 noiembrie, in fiecare marti, de la ora 20:30, pentru a fi martorii unor metamorfoze surprinzatoare, numai la Prima TV.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending