Connect with us

A-Z NEWS

Andreea Raicu l-a intalnit pe Jim Carrey la casting (detalii inscriere)

Published

on

Castingul pentru  “Intalnire pe intuneric”, cel mai nou reality show  din Romania, este in toi. Andreea Raicu se implica activ in selectia participantilor.

“Intalnire pe intuneric” este cu siguranta o emisiune care suscita interes. Dovada  sta faptul ca la casting s-au prezentat oameni din toate categoriile sociale. Pianisti, profesori de matematica, analisti economici, patinatori sau balerini, sunt doar cateva dintre profesiunile celor care vor sa participe la emisiune.

L-am intalnit si pe Jim Carrey… Bineinteles, nu este vorba de celebrul actor, ci de varianta sa romaneasca. Unul dintre participantii la casting semana izbitor cu comediantul, nu doar fizic ci si ca atitudine. Se anunta deci o emisiune foarte amuzanta. Dincolo de toate acestea, nu poate decat sa ma bucure calitatea celor care au venit la casting. Din fericire,  “divele” nu ne-au onorat cu prezenta”, marturiseste vedeta Prima TV.

Pentru inscrieri sunati la 031.228.13.39 ori la 0727.224.974, accesati www.primatv.ro sau intalnirepeintuneric@primatv.ro. Iar pe pagina de facebook puteti afla mai multe informatii.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending