Andreea Raicu, prima vedeta din Romania care va prezenta o emisiune TV peste hotare - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Andreea Raicu, prima vedeta din Romania care va prezenta o emisiune TV peste hotare

Published

on

Dupa cei 11 ani petrecuti pe platourie de filmare din Romania , Andreea Raicu a primit propunerea de a prezenta primul si cel mai mare show de televiziune din Republica Moldova.27andreea_raicu_gl_the_one
Aceasta oferta a survenit in urma unui studiu realizat atat in Romania cat si peste Prut, in care respondentii au nominalizat-o pe vedeta Prima TV ca fiind cea mai populara si cea mai potrivita gazda pentru acest gen de emisiune. Astfel, in premiera, un prezentator TV din Romania va fi amfitrionul unui show de peste hotare.

Din 21 decembrie, telespectatorii moldoveni o vor putea vedea in direct pe Andreea Raicu, in fiecare duminica, timp de 3 ore. Emisiunea „Fabrica de staruri” va fi difuzata de Prime si 2 Plus, cele mai mari televiziuni de limba rusa din Republica Moldova, fiind singurul show realizat in limba romana. „Fabrica de staruri” este un format Endemol realizat in peste 20 de tari din intreaga lume.

Prima TV si Andreea Raicu au fost onorate de aprecierile aduse si au acceptat cu placere colaborarea, mai ales ca emisiunea este produsa de cunoscuta casa Endemol, care a realizat si productiile „Star Factory” si „Big Brother”. Echipa de consultanti este formata din profesionisti romani si olandezi, alaturi de care Andreea a avut ocazia sa lucreze la „Big Brother”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending