Connect with us

Emisiuni

Andreea Raicu și Pavel Bartoș fac show Pe Bune?!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Specialiștii ne recomandă să râdem în fiecare zi, așa că pregătiți-vă pentru o oră plină de umor Pe Bune?! diseară, de la 22:30. Andreea Raicu și Pavel Bartoș vor face un adevărat spectacol alături de Mihai Bobonete, Cosmin Natanticu și Costi Diță.

 

Cosmin o va lua în echipa lui pe Andreea, dar nu-i va fi ușor: „Eu nu mai pot să fiu în echipă cu el! Îți ceri scuze în genunchi!”, îi va spune Andreea lui Cosmin după ce căpitanul a dat un răspuns greșit. În cealaltă tabără, Pavel și Costi se vor chinui să afle ce fac furnicile atunci când întâlnesc o altă furnică… beată.

De pe panoul cu cele 12 intrebări, jucătorii trebui să aleagă și categorii precum: Nervi întinși, Prea tare, Doi în unu, Babele. Comedia va fi la ea acasă, iar momentele și replicile amuzante vor ajunge în casele tuturor telespectatorilor.

 

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din show.

 

Pe bune?! – o demență de concurs.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending