Connect with us

Life Style

Andreea Raicu: „Toată viaţa mea e o aplicaţie, asta mă ajută să fiu foarte organizată”

Published

on

Vedeta a fost invitată la emisiunea Playtech, difuzată la PrimaTV, pentru a vorbi despre cât de mult o ajută aplicaţiile din telefon.

Cunoscută pentru stilul de viaţă sănătos, Andreea Raicu a povestit cum o ajută tehnologia să se menţină în formă. De asemenea, aceeaşi tehnologie îi oferă sprijinul pentru limitarea cheltuielilor zilnice.

Toata viaţa mea e o aplicaţie. Telefonul, cu ajutorul aplicaţiilor, mă ajută să monitorizez numărul de ore de somn, kilometrii parcurşi zilnic şi nivelul de hidratare din organism”, a spus Andreea. Vedeta Prima TV are grijă de viaţa ei, dar şi de portofel: “Am o aplicaţie care mă ajută să nu fac cheltuieli inutile, să cumpăr din impuls. Am un regim de viaţă sănătos, dar şi foarte agitat, tocmai de aceea am nevoie de organizare.”

Andreea Raicu foloseşte WaterIn pentru a şti câtă apă trebuie să bea în fiecare zi, precum şi Up, o aplicaţie care monitorizează somnul dar şi mişcarea. Pentru ca nici portofelul să nu “sufere”, vedeta îşi trece toate cheltuielile în aplicaţia Spending Tracker, disponibilă gratuit, ca şi menţionate mai sus, în magazinele online.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending