Connect with us

Emisiuni

Andreea Raicu va invita la preselectiile “M-a facut mama artist”, la Prima TV

Redactia Radar de Media

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Andreea Raicu indeamna toate mamele de copii talentati din Romania sa-i inscrie la noua emisiune marca Prima TV. Preselectiile pentru primul show in care mamele au un rol important in afirmarea artistica a fiilor lor incep pe 29 ianuarie.

Daca ai un copil talentat care canta ca nimeni altul, atunci esti singura care il poate scoate din anonimat. Da-i o mana de ajutor si sustine-l in drumul sau catre glorie. Fii o mama hotarata si deschide-i calea spre celebritate. Impreuna faceti o echipa imbatabila!

Daca fiul sau fiica ta are intre 13 si 18 ani si crezi ca are cea mai buna voce din lume,  intra pe casting@primatv.ro sau suna la 0753.034.914 si inscrie-l/o in competitia care-i poate schimba viata. Decizia ta conteaza in egala masura ca si talentul sau. Nu ezitati sa va prezentati impreuna la preselectii.

Andreea Raicu, alaturi de co-prezentatorul Dan Fintescu, va asteapta in zilele de 29 si 30 ianuarie, de la ora 10:00, la Euforia Music Hall din Cluj. Daca sunteti din Moldova, sunteti asteptati la preselectiile din Iasi pe 2 si 3 februarie, de la ora 10:00, la club Skye.In Bucuresti, preselectiile au loc pe 7 si 8 februarie, de la ora 10:00, la club Boa.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending