Connect with us

A-Z NEWS

Andreea si Cabral s-au intors din SUA special pentru aniversarea a 14 ani Acasa (galerie foto)

Published

on

Reclame

Andreea si Cabral s-au intors din vacanta petrecuta in SUA special pentru aniversarea a 14 ani de ACASA care a fost marcata printr-o petrecere fastuoasa pe 2 februarie. 

“De vreo 2-3 ani planuim vacanta in SUA. Si daca anii trecuti nu ne-a iesit, acum am cumparat din timp biletele de avion, sa nu mai fie loc de razgandit. Am petrecut 3 saptamani acolo si ne-am plimbat pe coasta de Vest. Am vizitat Los Angeles, Las Vegas, San Francisco si New York. Nici nu stim unde ne-a placut cel mai mult. Fiecare experienta ne-a surprins.”, povesteste Andreea.

Cei doi au trecut pe rand prin toate anotimpurile, de la temperaturi de 0 la 28 de grade Celsius : “A impachetat nevasta-mea de la costume de baie la caciuli, fulare si manusi groase. Placerea ei. Am fost la Grand Canion. De pe marginea prapastiei totul se vede si mai spectaculos decat in filme. Privind totul revedeam parca niste secvente in care avioane conduse de piloti tare priceputi isi fac loc printre stancile amenintatoare.

In New York, Times Square iti taie respiratia. Piata e plina de oameni si la 3 dimineata. Toti urmaresc fascinati reclamele, anunturile, jocurile sau meciurile de fotbal american care se difuzeaza pe ecrane enorme amplasate pe fatadele cladirilor.”, completeaza Cabral. Cabral s-a intors la pupitrul emisiunii “Povestiri de noapte”, pe care o prezinta impreuna cu Mircea Solcanu de luni pana joi de la 22.00, ACASA.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending