duminică, februarie 25, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSAndreea Tonciu a primit o farsa de zile mari la Plasa de...

  Andreea Tonciu a primit o farsa de zile mari la Plasa de Stele (galerie foto si video)

  Complicea echipei lui Dan Negru a fost tot o asistentã tv, Laurette, care este şi prietena Andreei şi care a acceptat fãrã nicio ezitare sã îşi impingã prietena în capcanã.

  Pentru realizarea acestei farse, echipa emisiunii a avut nevoie de elemente extraordinare de decor: a trebuit sã construiascã semnalizarea trecerii la nivel de cale feratã, ghereta paznicului, semnalele vizuale şi crucea Sfântului Andrei.

  Frumoasa mulatrã şi-a invitat amica la o plimbare cu maşina, având grijã sã ajungã la locul stabilit cu echipa lui Dan Negru –  o intersecţie de cale feratã. Andreea se simţea perfect în compania prietenei sale pânã când o maşinã aflatã în faţa lor a scãpat sicriul pe care îl transporta chiar pe calea feratã minuţios amenajatã de echipa de farse, şi şi-a continuat drumul nestingheritã.

  Andreea a coborât extraordinar de speriatã, s-a agitat, a ţipat, dar zona era pustie şi nu a apãrut nimeni sa le ajute. Ba mai mult, îngrozitã de şuieratul trenului care pãrea sã se apropie, Andreea a încercat sã mute sicriul, numai cã echipa lui Negru avusese grijã sã punã multe pietre înauntru.

  Laurette, instruitã de echipã, a sfãtuit-o pe Andreea sã meargã şi sã facã semn trenului sã opreascã. Numai cã trenul, mai exact boxele amplasate strategic de farsori se auzeau ba din stânga, ba din dreapta, antrenând-o pe Andreea întro cursã disperatã.

  Totul a culminat cu apariţia acarului, aflat întro stare avansatã de ebrietate. Cum s-a înţeles frumoasa asistentã cu el şi ce lucruri absurde a mai pus-o acesta sã facã, telespectatorii Antenei 1 pot urmãri duminicã, 3 aprilie, de la 20:20 la „Plasa de stele” .

  Gloria Antonescu - Reporter special

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Gloria Antonescu - Reporter special
  Gloria Antonescu - Reporter specialhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente