Connect with us

ALL MEDIA

Andreea Tonciu face fite in vacante!

Published

on

Astăzi la „Vacanţă de vedetă”, Silvia de la Vegas şi Daniel Robu ne povestesc şi ne arată imagini din locurile minunate pe care le-au vizitat ei în timp ce au concertat în afara ţării. Telespectatorii vor putea urmari imagini din Las Vegas, Monte Carlo, Muntenegru şi Croaţia în această seară, de la ora 21:00 pe Euforia TV.

Andreea Tonciu este şi ea invitată în a doua parte a emisiunii. Vedeta povesteşte cum e ea în vacanţele sale alături de iubitul ei, fotbalistul Mitea sau alături de mama şi sora ei. Prin ce peripeţii a trecut Andreea în Dubai, Tunisia, Tenerife şi Punta Cana, numai în această seară, la „Vacanţă de vedetă”.

Andreea e foarte pretenţioasa şi asta nu e o noutate, „într-o vacanţă, cel mai mult îmi place bufetul suedez”. După călătorii, a doua pasiune a Andreei este shopping-ul. De aceea, de fiecare dată îşi târăşte iubitul în toate mall-urile. „Piramidele din Egipt erau prea departe de Mall, aşa că nu am mai ajuns să le vizităm”, spune Andreea.

De asemenea, i-au plăcut peisajele din Republica Dominicana, dar nu i-au plăcut oamenii. Într-una din zilele petrecute în Punta Cana, Andreea a constatat că o camerista i-a furat 100 de euro din poşeta aflată în seiful camerei de hotel. Ce a făcut vedeta şi cum şi-a recuperat banii, aflaţi în seara aceasta la „Vacanţă de vedetă”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending