Spread the love

În a doua săptămână a emisiunii Cireaşa de pe Tort, Andreea Tonciu, Tili Niculae, Ştefan Stan şi Şerban Copoţ vor intra într-o competiţie feroce pentru titlul de cea mai bună gazdă.

Ca şi în săptămâna precendentă, cei patru nu au gătit în funcţie de inspiraţia de moment, ci au primit în ziua filmării, o cutie cu trei ingrediente. Cele patru vedete au fost obligate să folosească toate produsele primite în meniul pe care l-au preparat.

Andreea Tonciu a avut în cutie o vânătă, piept de raţă şi vanilie. Tili Niculae a trebuit să folosească ciuperci, pui şi făină, iar Ştefan Stan a pregătit un meniu care includea brânză, dorada şi roşii. Şerban Copoţ n-a avut o sarcină uşoară, având în cutia surpriză: prepeliţe, unt şi ouă.

Aflaţi ce meniuri au pregătit cei patru, cum a comentat Horia Vîrlan prestaţia lor şi dacă s-au simţit bine împreună în această săptămână, de joi până duminică, de la 19.30, la Prima TV.

Tili Nicolae_resize

Andreea Tonciu_resize

Serban Copot_resize

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.