Connect with us

Life Style

Andrei Aradits își lansează emisiunea culinară din propria bucătărie

Published

on

Din 25 septembrie, Andrei Aradits, pe care telespectatorii Antenei 1 îl pot vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, în calitate de jurat la “Te cunosc de undeva!”, își lansează blogul culinar și prima emisiune de divertisment în bucătărie. Este vorba despre un proiect online ce va cuprinde un serial cu mai multe episoade de câte 10-15 minute fiecare, care prezintă într-un mod amuzant cum artistul învață să gătească după rețete dificile, în contrapartidă cu un bucătar profesionist.

Andrei Aradits1

Vreau să învăț să gătesc eu. Ăsta e un blog cu peripeții din bucătărie… cu aragazul meu vechi și cu lingura mea de lemn., ne spune Andrei.

Serialul său culinar este difuzat de platforma www.singurcook.ro, iar filmările au fost realizate după standardele și rigorile televiziunii în bucătăria actorului dintr-un apartament din cartierul Colentina.

Ideea a pornit mai demult, când prietenii se amuzau pe seama sa, atunci când încerca să facă niște jonglerii culinare care îi depășeau cunoștintele și potențialul tehnologic.

Andrei Aradits

Ne-am gândit atunci ce tare ar fi o emisiune în care să vezi și rateurile, că prea le iese totul frustrant de perfect ăstora de la televizor. Ideea originală nu stă în structura formatului. Toată lumea gătește peste tot. Originalitatea stă mai degrabă în perspectiva abordării. Emisiunile de cooking sunt de obicei didactice. Cineva „care știe” te învață pe tine spectator, care nu știi. Eu nu știu, mă împiedic, mi-e greu, eu vreau să învăț… și asta mi se pare o aventură nostimă”, mai spune Aradits. Cu toate astea, Andrei este recunoscut pentru felul cum pregătește ciocolata de casă, preparat cu care își răsfață colegii de la “Te cunosc de undeva!”, dar și lasagna, tortul de bezea, dorada cu piper verde, tartarul de ton sau cozonăceii melci. Și, ca oricărui pasionat de arta culinară, îi place să și mănânce. “Mănânc coaste, mămăligă, pește, mazăre, pizza, înghețată, ghiveci, paprikas sau hamburger. Nu-mi plac urzicile și brocolli. Dintre toate cele făcute de mine, cel mai mult îmi plac coastele de porc. Mănânc până mi se face rău…, mai spune el.

Prima emisiune cu Andrei la cratiță va putea fi urmărită din 25 septembrie, pe www.singurcook.ro

Foto credit: Antena 1

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending