Andrei Bereandă se alătură echipei PRO TV, la conducerea departamentului de digital - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Andrei Bereandă se alătură echipei PRO TV, la conducerea departamentului de digital

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În luna iunie, Andrei Bereandă se va alătura echipei PRO TV în funcția de Head of Digital Operations. În acest rol, Andrei va fi responsabil de coordonarea strategiei de dezvoltare a platformelor online PRO TV în ceea ce privește traficul și performanța vânzărilor online.

“Pentru mine, să fac parte din echipa PRO TV reprezintă o oportunitate și, în același timp, o provocare. Îmi intru în atribuții cu entuziasm și am încredere că, împreună cu întreaga echipă, voi duce departamentul de digital la un nou nivel, așa cum o dictează și trendurile din piață.”, a declarat Andrei Bereandă.

Cu o experiență de peste 14 ani în digital și vânzări, Andrei Bereandă a făcut parte din echipa OLX Group în ultimii trei ani, unde s-a ocupat de coordonarea întregii divizii auto, dezvoltarea strategiilor de afaceri pentru companii și consumatori, precum și de crearea și dezvoltarea strategiei de online. Andrei are și o vastă experiență în media, iar printre trusturile în care a lucrat se numără Adevărul Holding, Medien Holding sau Ringier AG.

În noua funcție, Andrei Bereandă va coordona atât activitatea echipei de conținut, cât și departamentul de vânzări online. Va lucra în strânsă legătură cu Hendrik von der Linden, Chief Operating Officer PRO TV și Co-Coordinator of CME’s digital initiatives, și Zoe Vasilescu, Sales Director PRO TV. “Dezvoltarea zonei digitale este o prioritate strategică pentru PRO TV și suntem încântați că Andrei ni se alătură. Experiența remarcabilă pe care o are în zona de coordonare a unor branduri digitale importante va aduce valoare adăugată tuturor inițiativelor noastre online.”, a declarat Hendrik von der Linden.

Alina Cazacu își va încheia colaboratea cu PRO TV în luna iunie, din dorința de a-și continua drumul și a găsi noi provocări în lumea digitală. “Îi mulțumim Alinei pentru tot efortul, dedicarea și rezultatele obținute alături de noi la conducerea echipei de digital, mai ales pentru relansarea platformei PRO TV Plus. Îi urăm mult succes pe viitor!”, a continuat Hendrik von der Linden.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending