Connect with us

ENTERTAINMENT

Andrei Bezdedeanu vine de la concursurile internationale de robotica in studioul Radio Deea

Published

on

Reclame

Andrei Bezdedeanu este elev in clasa a VII-a a Liceului 311.

Este fericit să participe la acest proiect Different, dar împărtășim aceleași vise.

,,Pentru mine este ca o poveste, o călătorie într-o lume nouă, plină de aventură și experiențe noi.

Prin acest proiect îmi doresc să cunosc oameni noi, să învăț noi tehnici de achiziție a cunoștințelor pe care să le împărtășesc altora, să le spun experiențele și informațiile pe care le-am acumulat.

Colaborarea, comunicarea, acțiunea, dar și responsabilitatea sunt câteva elemente care te duc cu gândul la Erasmus.

Acest proiect cu siguranță mă va face să mă descopăr, să-mi cunosc defectele, să-mi înfrunt temerile, dar și să-mi dezvolt personalitatea.

În cadrul școlii, am participat la diverse activități și am fost implicat în diverse proiecte utile pentru o mai bună comunicare, pentru crearea unui spațiu mai bun, mai cald, care să te încurajeze să cunoști și să înveți

Prin cele mai importante proiecte la care am participat este cel dedicat tehnologiei și educației digitale

Școala noastră a avut ocazia să fie dotată cu un laborator de robotică foarte modern – Smart Lab.

Acest laborator ne ajută să vedem educația mult mai atractivă, fiind capabili să realizăm experimente, să dezvoltăm științele exacte. În cadrul acestui laborator a fost creat și un cerc de robotică. Am personalizat primii roboți creați și i-am adus la viață împreună cu colegii mei din Echipa de Robotică. Cu acești roboți am participat la diverse evenimente încercând să încurajăm și să promovăm această activitate digitală.

Unul dintre aceste evenimente a fost ASTROFEST, unde vizitatorii au admirat roboții creați de noi dar s-au putut și juca cu ei. La acest eveniment, a fost prima dată când am putut să prezentăm roboții noștri creați pe o scenă în fața publicului.

Am fost invitați de primăria sectorului 6, împreună cu roboții noștri, să facem parte din proiectul SMART 6, proiect care dorește să încurajeze transformarea digitală și energia verde în cadrul primăriei.

Un alt proiect la care am participat este „Verdele Citadin” prin acest proiect am încercat să înfrumusețăm și să protejăm mediul înconjurător acordând mai multă grijă, mai mult timp și energie naturii și spațiilor verzi.

Împreună cu colegii mei de la școală am format o echipă minunată, împreună suntem mai puternici și realizăm lucruri frumoase.

Activitatea noastră a început în cadrul proiectului prin curățarea spațiilor verzi de gunoi și iarbă.

Astfel, am ajutat la înființarea viitoarei grădini pedagogice. Aici am creat niste alei senzoriale si am plantat flori decorative. Aceste alei senzoriale au fost amenajate cu piatra, nisip si conuri

În cadrul acestui proiect se vor desfășura și alte activități și ateliere în aer liber, prin care amenajarea grădinilor va continua cu ajutorul copiilor și al profesorilor.

Proiectul „Ia o pauză și citește o carte” a fost câștigat de școala noastră în cadrul unei sesiuni de finanțare a programului educațional „Școala mea poate fi cool”

Proiectul propune amenajarea mansardei in asa fel incat sa includa un loc pentru a face temele, un loc pentru lectura si un loc pentru relaxare.

La acest proiect am participat eu, colegii mei profesori și de asemenea părinții, ajutând la amenajarea spațiului, asamblarea mobilierului, inclusiv amenajarea coridoarelor.

Advertisement

Astfel, am transformat mansarda școlii noastre într-un spațiu de relaxare, comunicare, dar și pentru desfășurarea activităților educative.

Scoala 311 se transforma astfel intr-o comunitate unita si frumoasa.

Sper să fiu invitat și implicat în cât mai multe proiecte pentru a arăta cât de buni suntem să fim uniți și pentru a împărtăși cunoștințele noastre cu ceilalți.”

Miercuri, 5 iunie 2024 ora 11 .00 , vorbim despre inteligenta , spirit de echipa si robotica cu Andrei Bezdedeanu in cadrul emisiunii Deea Spot Light evident la RADIO DEEA .

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending