Connect with us

ALL MEDIA

Andrei Boncea se afla in negocieri cu Cristi Burci pentru a produce un show la Prima TV

Redactia Radar de Media

Published

on

Andrei Boncea, soțul Loredanei Groza, unul din cei mai cunoscuți producători români și un apropiat al lui Adrian Sârbu, se află în negocieri avansate cu omul de afaceri Cristian Burci pentru producția unui show de divertisment la Prima TV, televiziunea achiziționată recent de acesta.

Omul de afaceri a negat zvonurile privitoare la producția de 30% din programe pe care ar urma s-o facă pentru Prima TV Adrian Sârbu împreună cu Andrei Boncea, în schimbul gestionării spațiului de publicitate, scrie Reporter Virtual.

„Nu. Nu e adevărat. E ca la Radio Erevan. N-are nicio legătură cu Sârbu, nici cu 30% din nimic, nici cu spațiul de publicitate. E adevărat că suntem în discuții cu Boncea pentru un show”, a confirmat Cristian Burci.

Andrei Boncea a fost până în 2011 Director general al Media Pro Pictures și din 2012 Head of Content la CME, compania care deține Pro TV în România. El a părăsit CME la scurt timp după demisia lui Adrian Sârbu din poziția de CEO al CME.

Cristian Burci a cumparat Prima TV de la compania germana ProSieben, asa cum Radar de Media a anuntat aici

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending