Connect with us

Reality Show

Andrei Ciobanu îl desființează pe Zanni: „Ce ține de caracter, educație, nimic, zero. Nu are educația de bază”

Published

on

Reclame

Andrei Ciobanu îl desființează pe Zanni. Războinicul, unul dintre cei trei finaliști Survivor All Stars, a fost invitat în cadrul emisiunii La Măruță, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri din spatele show-ului, care s-a încheiat de curând, cu Zanni câștigător, scrie ROMÂNIA TV..

Andrei Ciobanu îl desființează pe Zanni. Războinicul a vorbit despre conflictul pe care l-a avut cu câștigătorul Survivor All Stars pe tot parcursul competiției și despre acuzațiile care i-au fost aduse.

Vreau să știți că Survivor e o competiție cât se poate de reală, am făcut foamea la greu. Ce ține de finală, contează foarte mult voturile, să ai susținea oamenilor de acasă, dar la mine și la Iancu, doi prieteni, a fost la liber, adică voturile s-au înregistrat. Cât ține de Iancu și de Zanni, la Iancu s-a blocat rețeaua, nu mergeau confirmările”, a spus Andrei Ciobanu.

Poate veniți cu dosarele să facem o recalculare a voturilor. Asta s-a întâmplat și la Euruvision, Românii au talent, la Survivor, la orice. Eu nu vreau să zic pro sau contra, dar până acolo…”, a spus Cătălin Măruță.

Poate veniți cu dosarele să facem o recalculare a voturilor. Asta s-a întâmplat și la Euruvision, Românii au talent, la Survivor, la orice. Eu nu vreau să zic pro sau contra, dar până acolo…”, a spus Cătălin Măruță.

Andrei Ciobanu îl desființează pe Zanni

Zanni a fost în emisiune la voi și ați văzut adevărata lui față, cine nu e cu el, este împotriva lui. Și nu că e împotriva lui, am văzut acum că a apelat doar la nume de animale, el crezând că nu sunt jigniri, câine, vierme, ne-a făcut în toate felurile. Vreau să vă mai zic un lucru, am avut o grămadă de evenimente, cu sute de oameni, unul nu a vorbit ceva de bine de Zanni.

Eu când am trecut în tabăra Faimoșilor, am fost persecutat, mereu totul se făcea public, eu nu vorbeam cu ei în junglă. Când eram la masă și erau toate camere, atunci vorbea. Noi după ce am terminat competiția, chiar am zis cu stupoare că unii au declarat niște chestii care nu s-au dat, pentru că nu sunt materiale, ce a spus Zanni. Cum poți să spui asta? Eu am fost făcut cal troian, deși niciodată nu am fost.”, mai spune Andrei Ciobanu.

În final, Andrei Ciobanu spune că singurele atuuri pe care Zanni le deține sunt pe plan sportiv. În rest, nu vede vreun motiv pentru care să fi meritat să câștige competiția, adresându-i mai multe cuvinte dure.

Eu chiar i-am iubit și pe unii dintre ei îi iubesc în continuare (n.r. de la Faimoși), eu am jucat corect în fiecare echipă. Eu am disperat în competiția asta, Survivor e un show de supraviețuire. Contează și nivelul sportiv, clar, dar nu e numai despre asta.

Eu am fost la 29 de ani și vă jur că a fost altfel, simt că m-am schimbat, eu eram înalt, aveam spatele julit tot, m-am bătut cu tineri. Cum poți tu, Zanni, cu 25, 26 de ani să spui „E un concurs sportiv”, păi da, dar te bați zu Zmărăndescu, cu Relu, care au 50 de ani, deci acolo e despre tot și toate.

Noi toți am spus-o. Sportiv, Zanni, ești cel mai bun, felicitări. Ce ține de social, demnitate, caracter, educație, nimic, zero. (…) Nu are educația de bază, el se folosește de chestia asta socială și va apela mereu la mila oamenilor, fă ceva cu viața ta, fă-ți o familie, învață o meserie.”, a mai declarat Războinicul.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending