Andrei, colegul lui Escu - primul român tatuat în direct la Radio 21 (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Andrei, colegul lui Escu – primul român tatuat în direct la Radio 21 (galerie foto)

Published

on

Săptămâna aceasta, Escu şi Andrei, cei mai nonconformişti DJ din România au inventat o nouă competiţie dementă în „Driftul de noapte” de la Radio 21, Jocurile Olimpice de noapte. După ce au jucat dame pe cocktailuri şi şi-au dat cele mai demente pedepse unu altuia, a urmat un joc de hochei la barabula, au făcut întrecere de caiac prin holurile radioului, iar joi seară a venit proba tatuajului.
„Am vrut să văd dacă Andrei are sau nu sânge in instalaţie şi dacă e destul de bărbat să se tatueze în direct, în studio, în timpul emisiunii. Recunosc că nu i-am uşurat situaţia, ci dimpotrivă am apelat la toate tacticile pentru a-l face să renunţe şi să mai adun eu o victorie în competiţia noastră olimpică”, a povestit Escu.
„Într-adevăr sunt primul DJ din România care se tatuează în direct. Am decis să fac acest gest pentru mine şi pentru nimeni altcineva. Mi-am tatuat numele bunicului meu, omul care m-a crescut, m-a îngrijit şi care a murit, ca o ironie a sorţii, tocmai de Sf. Andrei. Deşi e un tatuaj reuşit, nu-l voi privi niciodată ca pe ceva estetic şi nu mi l-am făcut ca să mă admire fetele. Pentru mine are doar o valoare sentimentală. Este o durere cumplită, ca şi cum te apasă foarte tare cineva cu un pix şi simţă că îţi ia pielea. M-a usturat terbil, mai ales când mi-a făcut umbrele, dar nimic nu mă putea face să renunţ”, a mărturisit DJ-ul Radio 21 Andrei.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending