Andrei Garici a prins ultimul loc în finala iUmor, sezonul 10! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Andrei Garici a prins ultimul loc în finala iUmor, sezonul 10!

Published

on

Foto Credit: Antena 1

             Andrei Garici a fost preferatul juraților, seara trecută, la Antena 1, în semifinala iUmor din cel de-al zecelea sezon, astfel că săptămâna viitoare telespectatorii în vor putea urmări în marea finală, miercuri, de la 20.30, la Antena 1. 

 

 

Încă din audiții, Andrei Garici a primit numai cuvinte de laudă, mai ales că scena iUmor a fost prima pe care a urcat pentru a face stand-up. ”Îți prevăd un viitor strălucit!”, i-a spus Delia, uimită de calitățile de comediant ale concurentului. Cu toate acestea, în semifinala iUmor de seara trecută, la Antena 1, Andrei nu a reușit să facă aceeași impresie bună, chiar dacă era atât de sigur că numărul său despre amintiri din copilărie va funcționa, încât își pregătise și un roast pentru marea finală!

 

Jurații i-au mărturisit că reprezentația sa nu îl va trece în etapa următoare, dar i-au oferit ocazia să încerce din nou cu numărul pregătit pentru finală. Astfel, de la agonie la extaz, Andrei Garici i-a uimit pe jurați cu un număr acid și foarte bine scris, așa că a prins ultimul loc printre finaliștii celui de-al zecelea sezon iUmor.

 

Așadar miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, Andrei Garici va intra în marea finală iUmor alături de Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștefania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending