Connect with us

AUDIENȚE TV

Andrei Garici este câştigătorul sezonului 10 iUmor. Finala a fost lider de audienţă

Published

on

Foto Credit: Antena 1

            Preferatul juraţilor în semifinala iUmor a fost şi preferatul publicului în marea finală a show-ului, difuzată aseară la Antena 1. Andrei Garici este câştigătorul celui de-al zecelea sezon iUmor. Finala celui de-al zecelea sezon iUmor a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.

 

 

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6.5 puncte de rating și 25.3% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat PRO TV cu o medie de 4.9 puncte de rating şi 19.1% cotă de piaţă. iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 5.6 puncte de rating și 16.9% cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D cu 4.5 puncte de rating și 13.8% cotă de piață. Şi la nivel național, Antena 1 a condus clasamentul audienţelor, cu 5.7 puncte de rating şi 16.8% cotă de piaţă, în timp ce poziţia secundă era ocupată de Kanal D cu 5.3 puncte de rating şi 15.8% cotă de piaţă.

 

Totodată, serialul ”iMai Mult Umor”, difuzat în intervalul 01:03-01:21, a fost în topul preferințelor telespectatorilor, pe toate categoriile de public. Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, iMai Mult Umor a înregistrat o audiență medie de 2.8 puncte de rating și 24.4% cotă de piață. Totodată, serialul a condus în preferințele publicului și în mediul urban, dar și în țară.

 

Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time (19.00-23.00), atât pe publicul comercial, cât şi la oraşe, dar şi la nivelul întregii zile, acolo unde Antena 1 a fost lider de audiență pe publicul comercial.

 

Încă din audiții, Andrei Garici a primit numai cuvinte de laudă, mai ales că scena iUmor a fost prima pe care a urcat pentru a face stand-up. ”Îți prevăd un viitor strălucit!”, i-a spus Delia, uimită de calitățile de comediant ale concurentului. În semifinală, Andrei i-a uimit pe jurați cu un număr acid și foarte bine scris, așa că a prins ultimul loc printre finaliștii celui de-al zecelea sezon iUmor.

 

Aseară, marele câştigător iUmor a surprins cu un număr de stand-up comedy de excepție, moment ce a scos la iveală talentul și spontaneitatea celui care a obținut marele trofeu iUmor din sezonul 10. Momentul de stand-up a fost unul extraordinar, care a reușit să îi facă pe jurați să aștepte și să savureze din plin fiecare glumă a lui.

 

Finala celui de-al zecelea sezon a avut nu mai puțin de 12 concurenți trimiși de jurați la votul publicului, iar Andrei s-a ”luptat” cu cei mai buni concurenți din acest sezon: Alexandru Ghețan, Alin Bourașu, Daria Ștefania Brenda, Doru Nicuț, Florin Gherghe, Gabriel Dumitriu, Marie Janette, Nae Nicolae, Radu Carbon, Ștefania Costache și Vlad Bieltz.

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe targeturile 18-49 Urban, All urban și Național

 

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending