Connect with us

ALL MEDIA

Andrei Gheorghe si Greeg revin pe frecventele PRO FM într-un matinal “deținut minte”

Redactia Radar de Media

Published

on

Începând de luni, 19 ianuarie, Gheorghe și Greeg fac haz de necaz și trezesc mințile adormite! Toți ascultătorii sunt chemați să asculte marea evadare matinală.

2014 a fost anul în care PRO FM a sărbătorit revenirea lui Andrei Gheorghe la microfon! 2015 este anul în care o facem lată încă o dată!  Din 19 ianuarie, Națiune, pregătește-te de cea mai cea emisiune matinală!

Greeg este extrem de entuziasmat de noul sezon al matinalului. „Ne întoarcem cu scopul clar de a rupe lanțurile și de a evada din banalul cotidian. Vom sparge clieșeele de luni dimineață și vom elibera România de stres!”.

După ce s-au relaxat, au petrecut, s-au înarmat cu toate subiectele de anvergură, au obținut invitații la party-ul Izabellei, și-au postat selfie-uri pe Facebook, au luat toate sarmalele la bord, Gheorghe și Greeg  și-au lăsat timiditatea acasă în virtutea unui show… nebun de tot!

“Ne vom închina în genunchi în fața comercialului. Vom promova cele mai tari subiecte și vom interzice orice caricatură. Rămâneți pe frecvență, pentru că nici nu știți ce pierdeți!”, a declarat entuziasmat Andrei Gheorghe.

Gheorghe și Greeg! Un matinal DEȚINUT minte. De luni pana vineri, de la 06.30 la 10.00.

Foto Credit: PRO FM

CITESTE SI:


Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending